Aktivitetskalender

Aalesunds Skipperforening har mange aktiviteter gjennom året, oversikten over aktiviteter finner du her.

Aalesund Skipperforening deltar i debatt om maritime spørsmål, både i form av kronikker eller andre former i samfunnsdebatter. Med sin brede og sammensatte medlemsmasse utgjør foreningen en solid erfaring- og kunnskapsbase innenfor de fleste sjøfartsforhold.

Foreningen møter er også et sosialt og hyggelig samlingspunkt for sine medlemmer. Første torsdag i hver måned, fra september til mai, arrangeres åpne medlemsmøter med aktuelle temaer. I samme periode er foreningen åpen hver lørdag fra 1100 til 1400. Her kan en slå av en prat med andre medlemmer over en kopp kaffe og samtidig nyte nystekte vafler.

Helt siden foreningens etthundreårs jubileum i 1992 har den stilt i toget under egen fane ved 17. mai feiringen i Ålesund.